tiistai 13. syyskuuta 2011

Tervehdys!

Vuosi vierähti ja mikä vuosi se on ollutkaan!
Toivon, että olet ollut terve ja voinut hyvin ja olet aloittamassa tämän syksyn uurastuksen vahvana sekä eteenpäin katsovana.

Viime syksynä esittelin innokkaana silloin keväällä julkaistua kirjaani ja sen ohjeita immuunipuolustuksen vahvistamiseksi. Ne alkavat olla jälleen ajankohtaisia. Nyt kirja on loppuunmyyty muutamaa hyllyssämme olevaa kappaletta lukuun ottamatta.

UMG Wellness-Spa -lehti näki päivänvalon ja neljäs numero ilmestyi viime viikolla. Jos sinulla ei ole vielä ollut tilaisuutta tutustua siihen, käy katsomassa nettisivultamme. Esittelemme siinä juuri valmistuneita UMG-Wellness-terapeutteja ja katsomme wellness-boomin etenemistä.

Tämän vuoden helmikuussa veimme Lady Grace -tuotesarjamme SPA & Beauty -messuille Lontooseen ensimmäistä kertaa. Lady Grace -projekti on ottanut suuren palan ajastani sekä täällä Turussa että kulkiessani Turku–Lontoo väliä melko säännöllisesti viemässä sitä ja UMG-Wellness asiaa eteenpäin.

Neljäs UMG-Wellness-terapeutti koulutusryhmä aloitti keväällä ja kolmas ryhmä valmistuu nyt loppuvuodesta. Osallistujien innostuneisuus ja sitoutuminen työskentelyyn omien töidensä ohella on ollut todella positiivista. Palautteet kertovat siitä, että UMG-Wellness-terapeutit kokevat valmistuessaan saaneensa todelliset työkalut ammatillisen toiminnan aloittamiseen tai että jo olemassa olevaan osaamiseen on tullut paljon uutta tarjottavaa asiakkaille.

Kaskenlinnan sairaalan pitkäaikaisosastolla olevien vanhusten hoidoista aloitetun tiedonkeruun pilotin ensimmäinen vaihe onnistui hienosti. Tulokset ovat lupaavia. Jatkamme ja laajennamme hoitojen tekemistä sekä tiedonkeruuta laajemmalle syksyn ja ensi kevään aikana. Raportti valmistunee ensi syksynä.

Vielä saamme kerätä voimia, valoa ja iloa syksyisestä auringosta sekä saapuvan ruskan väreistä.

Ulla-Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti