torstai 12. huhtikuuta 2012

KEVÄT ON TÄÄLLÄ

ja se on herättänyt minut

Aamun valo tekee heräämisestä ilon. Auringon lämpö kasvoilla nostaa hymyn huulille. Jotain liikahtelee sisälläsi kutsuen sinua liikkeelle! Herätä kehosi liikkumaan ja nauttimaan elämästä!

Laiskojen, pimeiden talvi-iltojen sohvalla nuokkumisen jälkeen innostumme hölkkäämään, patikoimaan, pyöräilemään ja mitä muuta kehomme kaipaakaan… ja saamme lihaksemme kipeiksi … eikä se olekkaan enää niin hauskaa. Älä kuitenkaan anna periksi!

Lihaksesi kertovat sinulle, että nekin ovat elossa. Ne kertovat, että sinun pitää jatkaa liikkumista. Mutta ehkä voisit olla lempeämpi itsellesi. Ei heti alkuun tarvitse pyöräillä 20 kilometriä eikä tähdätä maratonin juoksemiseen ensi kuussa. Ja vaikka oletkin lempeämpi itseäsi kohtaan lihakset silti saattavat väsyvät ja krampata. Mielesi haluaa tehdä enemmän, mutta kun…

Minä rakastan tanssia, uimista, joogaa, puutarhanhoitoa, Zumbaa® ja lastenlasteni kanssa leikkimistä.

Intohimoni ovat eteeriset öljyt ja niistä valmistetut tuotteet. Ne ovat elämäni ja työni. Vuosien mittaan olen kehittänyt paljon ihania, tehokkaita tuotteita tekemään päivittäisestä elämästämme helpompaa, tyytyväisempää ja terveempää.

Jotta saisimme parhaan hyödyn tästä ihanasta kehon, aistien ja tunteiden tarpeesta herätä on olemassa Sport-Fitness tuotteet. Neljä tuotetta, jotka auttavat tekemään ja jaksamaan. Tiedän ja niin tietävät tuhannet muutkin koska olemme käyttäneet niitä ja jatkaneet liikkumista, riippumatta iästä. Jatkamme edelleenkin kunnon kohottamista, tulleet iloisemmiksi, vahvemmiksi ja hoikemmiksi!


NAUTI SINÄKIN KEVÄÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti