keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Terveisiä pohjoisesta!

Viime viikon turnee pohjoisen asiakkaitamme tapaamaan oli melkoista menoa paikasta toiseen. Oli hienoa tavata tuttuja ja tehdä uusia tuttavuuksia. Iloksemme Lady Grace -hyvänolon sarja ja uusittu Sport-sarjamme on otettu innokkaasti vastaan.Käväisimme menomatkalla ensin Ihokeskus Taina Paarmaksen luona Pikku Huopalahdessa viemässä uuden Timeless Beauty -voidepurkin Hyvä Terveys -lehden kuvaa varten. Tainan viehättävän rauhallisesta hoitolasta on kaunis näköala lahden yli puistoalueelle.

Helsingistä jatkoimme matkaa Kylpylähotelli Peurunkaan, jonne ehdimme sopivasti tansseihin. Olipa ilo pitkästä aikaa tanssia!

Aamulla esittelimme Lady Grace ja Sport-tuotteita palveluesimiehille Teija Hurtalle ja Riikka Laulajalle. He sanoivatkin jo odottaneensa jotain uutta tarjottavaa asiakkailleen. Palaamme sinne kouluttamaan henkilökuntaa toukokuun loppupuolella. Seuraavaksi Satu jo ehti odottelemaankin meitä lounaalle Siilinjärven Kunnonpaikassa, johon sovimme koulutusajankohdan.

Nurmekseen Bomban Fysion ja M&M:n kuntosalin Marjolla ja Mikalla on ollut haipakkaa viimeisen kuukauden aikana, kun he ovat siirtäneet kuntosalin kaikkine vempaimineen uusiin tiloihin. Siellä on laitteita jokaisen tarpeisiin – todella hyvin varustettu siisti ja toimivan oloinen paikka. Palaamme sinnekin pian.

Vuokatin Holiday Club Katinkultaan syömään ja nukkumaan – ihanaa, aamulla sain herätä omaan tahtiin, kun kylpyläpäällikkö Erjalla oli aamu täynnä asioita. Puolen päivän jälkeen tapasimme uusia ja entuudestaan tuttuja hoitajia, jotka innostuivat kovasti suunnitelluista koulutuksista.

Sieltä vielä jatkoimme Kajaaniin AK-klinikalle Anitan luo asiakasiltaan. Anitan hoitola on erityisen tyylikkäästi ja toimivasti rakennettu. Tumma puu ja valkoiset verhoilut luovat levollisen ja turvallisen tunnelman, jossa voi viivähtää.

Kiitos kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti