keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Monimutkaista mutta selkeää

Tänään kirjoitan erityisesti Lady Grace -asiakkaillemme, koska olen saanut niin positiivista palautetta työstämme ja tuotteistamme eräältä lahtelaiselta Gold Ladyltämme.

Hän on jo useita vuosia käyttänyt vaihdevuosiongelmiin kehitettyä 40+ tuotettamme ja kokenut sen auttavan häntä oireiden lievittämisessä ja limakalvojen kunnon ylläpitämisessä. Hän oli myös tilannut Wellness – hyvän olon kirjani ja kertoi lukiessaan sitä oivaltaneensa, miksi hänellä ei ole moneen vuoteen ollut niitä hänen jatkuvia virtsatietulehduksiaan. 

Limakalvot, missä tahansa kehon osassa, suojaavat ihoa ärsytykseltä ja tulehduksilta. Kerron kirjassani, että kun vaihdevuosien aikana ja sen jälkeen limakalvot kuivuvat ne eivät enää suojaa myöskään virtsatien aukkoa. Näin ollen tulehduksien aiheuttajat pääsevät ilman vastusta kulkeutumaan virtsajohtimeen ja sieltä edelleen. Tämä on yksi syy niin usein vaihdevuosien aikaan kehittyviin virtsatietulehduksiin samoin kuin ikääntyneillä naisilla kroonisiin tulehduksiin.

Asiakkaamme oli huolissaan millä hän hoitaa itseään tulevaisuudessa, kun 40+ tuotetta ei enää valmisteta sen vähäisen kysynnän takia. Onneksi meillä on uusi Lady Grace tuotesarja, josta löytyy erittäin toimiva ja miellyttävä Lady Gold ylläpitämään myös limakalvojen hyvinvointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti